De kunst van het beïnvloeden

Leiderschapsevent vol illusies, bewustwording en positieve invloed

1 dag, maximaal 50 MKB leiders, inclusief dagarrangement

Dinsdag 31 augustus 2021

 

Hoe motiveer je mensen op een positieve manier richting wat jij wil bereiken? Sommige mensen gaat het gemakkelijk af. Deze mensen beheersen de kunst van het beïnvloeden. Dit kun jij jezelf ook aanleren. Maak kennis met de bewezen technieken achter de kunst van het beïnvloeden en groei op weg naar meer positieve impact op je zakelijke en persoonlijke leven.

Ongekende mogelijkheden
In de ochtend laat illusionist Steve Carlin als expert in beïnvloeding, perceptie, neurowetenschap en communicatie, ons zien hoe gemakkelijk we eigenlijk te beïnvloeden zijn. Steve brengt op een innovatieve manier illusie en wetenschap samen. Je krijgt als deelnemer inzicht in de achterliggende neuro-psychologische principes van beïnvloeding.

In de praktijk
Succesvolle ondernemers passen bewust en onbewust deze principes van beïnvloeding al toe. Louis Moolenaar deelt in de middag hoe zij dit doen. Hij is expert in embodied leadership, waarbij hij methodieken als NLP, KATA en systemisch werk toepast. Louis, die al vele jaren als senior trainer verbonden is aan meerdere leiderschapsinstituten, laat zien hoe je grip kunt krijgen op onbewuste processen die ons gedrag sturen. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen worden de methodes praktisch en concreet.

Steven Carlin
Steve Carlin

”A goal without a plan is only a dream” is al vele jaren het levensmotto van Steve Carlin. Al ruim 27 jaar is hij gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Hij is al 15 jaar fulltime beroepsgoochelaar en een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere illusies en trucs. Inmiddels is hij een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en is hij regelmatig te zien op TV. Hij heeft zelfs zijn eigen programma gehad, genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

Louis Moolenaar
Louis Moolenaar

Louis is internationaal gecertificeerd NLP trainer en communicatie-coach. Woorden die hem kenmerken zijn motiverend, resultaatgericht, betrokken en open. Hij werkte voor veel bekende tv-producenten, waar hij met zijn ideeën en presentatie-skills de schakel was tussen het publiek en crew. Hij weet als geen ander hoe je de juiste boodschap bij de doelgroep kan overbrengen en richt zich fulltime op (persoonlijke) groei van mensen, teams en bedrijven. Sinds 2004 geeft hij door het hele land training en coaching waarbij Louis mensen en organisaties helpt om zich verder te ontwikkelen.

Algemene informatie

Tijden
8.30 Ontvangst
9.00 Ongekende mogelijkheden met Steve Carlin
12.30 Lunch
13.30 Praktisch en concreet met Louis Moolenaar
16.30 – 17.30 Borrel

Datum: Dinsdag 31 augustus 2021
Investering: Naast jouw tijd en aandacht, bedraagt de investering: €625,- (excl. btw). Bij afname van 2 kaarten € 995,- (excl. btw).
Locatie: Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden

Informatie
Wil je graag meer weten over het programma, de sprekers of MKB Beter? Bel Hans of Peter:
Hans Heres: 06-54953747
Peter Scherjon: 06-54724209

Hans en Peter

 

Schrijf je hieronder in!

 

Ondernemend Friesland
Persoonsgegevens
Vul het gewenste veld in.
Vul het gewenste veld in.
Vul het gewenste veld in.
Vul het gewenste veld in.
Bedrijfsgegevens
Vul het gewenste veld in
Vul het gewenste veld in.
Factuuradres
Vul het gewenste veld in.
Vul het gewenste veld in.
Vul het gewenste veld in.
Overig
Vul het gewenste veld in.
Ga akkoord met de algemene voorwaarden
Ongeldige invoer